Cine nu recunoaşte următoarea situaţie?
O dispută pentru nimic
Trec ore şi ore până să ia sfârşit.
Medierea poate aduce schimbarea!
Fără procese interminabile
Fără costuri ridicate.


header_53.jpg

Edumonde mediation

Edumonde Mediation este o companie internatională de training în domeniul medierii conform Standardelor Uniunii Europene şi a Codului European de Conduită pentru Mediatori.
Edumonde Mediation a fost fondată în anul 2008 de Drs. Sjoerd Homminga şi Dr. R. Peter Oostveen. Activitatea desfăşurată de Edumonde Mediation se realizează prin colaborare directă cu Edumonde Mediation Olanda, furnizor de formare a mediatorilor acreditat de Netherlands Mediation Institute şi  Edumonde Caribbean din Curacao. Din 1997 profesioniştii din cadrul Edumonde Mediation au instruit câteva sute de noi mediatori, care profesează acum în Olanda, Belgia, Antilele Olandeze, Marea Britanie, Italia, Africa de Sud şi începând din 2007 şi în România.

Echipa de traineri este formată din mediatori internaţionali şi specialişti din România. Programele de formare sunt susţinute de dl. Sjoerd Homminga, trainer internaţional şi mediator certificat de NMI, acreditat de către Consiliul de Mediere ca formator principal şi de dl. R. Peter Oostveen, trainer internaţional şi mediator certificat ADR.

Acreditări naţionale şi internaţionale

Edumonde Mediation este furnizor de formare profesională în domeniul medierii acreditat de Consiliul de Mediere din România pentru organizarea programelor de bază de formare a mediatorilor Basic Mediation Course prin Hotărârea CdM nr. 1004/06.06.2008 şi a cursurilor de specializare Medierea familială & Divorţul prin mediere prin Hotărârea CdM nr.1912/11.03.2011.
Basic Mediation Course este organizat de Edumonde Mediation în colaborare cu Edumonde Mediation Olanda, furnizor de formare a mediatorilor acreditat de Netherlands Mediation Institute (NMI). Programa Basic Mediation Course este elaborată în conformitate cu Standardele Uniunii Europene şi Codul European de Conduită pentru Mediatori.

Edumonde Mediation – International ADR Accredited Agency®

Edumonde Mediation este acreditată de ADR International Register Geneva ca International ADR Accredited Agency® în România şi ca furnizor de formare profesională în domeniul medierii, pentru susţinerea programelor de bază de formare a mediatorilor Basic Mediation Course şi derularea programelor de formare profesională continuă Continuing Professional Development (CPD).

Certificarea internaţională ADR a mediatorilor autorizaţi din România

Edumonde Mediation organizează sesiuni de susţinere a Testului de evaluare ADR a competenţelor profesionale de mediator şi certifică internaţional mediatorii autorizaţi şi compania profesională prin care aceştia îşi desfăşoară activitatea de mediator, prin schemele de certificare ADR International Register:
International Certified ADR Mediation Company®
International Certified ADR Mediator ® (ADR Registered Mediator®)


Informaţii suplimentare în secţiunea Edumonde Mediation – International ADR Accredited Agency®