Cine nu recunoaşte următoarea situaţie?
O dispută pentru nimic
Trec ore şi ore până să ia sfârşit.
Medierea poate aduce schimbarea!
Fără procese interminabile
Fără costuri ridicate.


header_53.jpg

Edumonde Mediation – International ADR Accredited Agency®

ADR International Register este o organizaţie independentă cu sediul în Geneva, certificată Lloyds Register Netherlands ISO 9001:2008, pentru înregistrarea şi certificarea internaţională ADR a profesioniştilor (mediatori, arbitri, negociatori) a organizaţiilor (companii şi institute) şi a serviciilor (programe educaţionale şi programe de formare profesională).
ADR International Register este acreditat de International Mediation Institute (IMI) ca Global Qualifying Assessment Program (Global IMI QAP) (Program Internaţional de Evaluare Profesională acreditat IMI).
ADR International Register este înregistrată oficial ca denumire comercială şi ca activitate a Worldwide Certification Examination Institute (WCEI) (Institutul de Certificare şi Examinare Internaţională).

Edumonde Mediation este acreditată de ADR International Register Geneva ca International ADR Accredited Agency® în România şi ca furnizor de formare profesională în domeniul medierii, pentru susţinerea programelor de bază de formare a mediatorilor Basic Mediation Course şi derularea programelor de formare profesională continuă Continuing Professional Development (CPD).